Hemocare Hemoroid Kremi Sipariş Ver

Dünyanın çoğu ülkesinde hemoroid için ameliyat, ışın tedavisi, boğma gibi çözümler sunulmaktadır. Fakat bu tür operasyonlar hem nakit hem vakit kaybı yarattığı gibi ağrısı ve sızısı da çok çözümlerdir. Üstelik bu yöntemlere gidenlerin %52'sinde hastalığın tekrarladığı görülmektedir.

Bir başka geçici çözüm olan ve günde 5-6 kez kullanılan haplar ise bir süre sonra karaciğerde kalıcı hasarlara yol açmaktadır. Aylık bu ilaçlara ödenilen 15-20 Eurolar göz önüne alındığında hem daha ucuza hem de yüksek oranla bu sorundan kurtulacağınız bir krem keşfedildi.

Bitkilerden oluşan doğal tedavi, doğal sonuç

 hemoroid kremi


16yy. İngiliz tarihini konu alan tıp kitaplarına baktığımızda hemoroid o dönemde her 4 kişiden birinde görülmekteydi. O zamanlarda ameliyat gibi çözümler olmadığı için bitkisel tedavi yöntemi uygulanmaktaydı. Ve yine tarih kitaplarındaki bilgilere bakıldığında iyileşme oranı oldukça (%78) yüksekti.

Peki tarihte hemoroid sorununa bu derece başarılı sonuçlar alınmış bitkiler varken neden kimyasal ilaçlarla, ağrılı sancılı ameliyatlarla uğraşıyoruz ki? İşte bunu düşünen üreticiler Bizans, Roma, Hindistan, Osmanlı ve Uzak doğu tıp kitaplarını karıştırıp en iyi bitkileri bir araya getirmişler ve Hemocare Hemoroid Kremini yaratmışlar.



Hemoroid Kremin %95 başarı aşamasında götüren sebeplerden biri hiç kuşkusuz ki doğal bitkilerden oluşuyor olması, ama bu bildiğimiz her ülkede yetişen sıradan bitkilerde değil. Mesela Sarı Kantaron altın sarısı çiçekleri Hindistan'dan, Hibiskus (Nar çiçeği) Afrika yağmur ormanlarından, Achillea Millefolium (Civan perçemi ) Uzak doğu'dan getirilmiş ve günümüz teknolojisinden ortaya çıkmış Rivanol hammaddesiyle birleştirilmiş.

Hemoroidi nasıl küçültüyor? Nasıl yok ediyor?
 hemocare

Hemoroid kremi temizlediğiniz Hemoroid bölgenize 1 dakika boyunca iyice yedirerek sürüyorsunuz. Kremin içeriğinde yer alan sarı kantaron bölgeyi yumuşatıyor ve diğer etkiler için zemin hazırlıyor. HEMOCARE derinin içine nüfus ederek damarın küçülmesine etki ediyor. Civam perçemi ve Rivanol ile deri sıkılaşıyor ve bakterileri öldürüyor. Zaman içinde bölge elle hissedilir oranda küçülerek yok oluyor. Hemoroid bölgenizdeki büyüklüğe göre 1-3 ay içinde hemoroid ile bir daha karşılaşmamak üzere vedalaşıyorsunuz.

Denek ve Test Sonuçları kremin başarı oranı %95


 hemocare sprey

Hemoroid kremin yaratıcılarıyla görüştüğümde bana iddialı bir başarı oranından bahsettiler. Ben de tabii ki bu sonuca nasıl ulaştıklarını sordum. Yaklaşık 28 aydır (2.5 yıl) üzerinde çalışılıyormuş. 2 sene sonunda yapılan 457 gönüllü denek testinden bu sonuca ulaşmışlar. 457 hemoroid sorunu olan kişileri aşama evrelerine göre ayırmışlar ve 3 ay sonunda 434 kişide hemoroid tamamen iyileşirken kalan 23 kişide %67 oranında küçülme görülmüş. 2 aylık daha kullanım ile de tamamen yok etmişler. İngiliz sağlık bakanlığı süreç olarak 3 ayı baz aldığı için sadece 3 ay içinde iyileşenleri baz almış ve bu şekilde rapor vermiş.

Hemoroid krem hakkında detaylı bilgileri de internet üzerinden okumanızı tavsiye ederim.