Tüy dökücü kremlerin zararları

Tüylerinizden kurtulmak için etkili olan yöntemlerden birisi de tüy dökücü kremlerdir. Bu yöntemin diğer yöntemlere nazaran hem çok daha ucuz hem de acısız oluşu tercih edilebilirliğini arttırmaktadır.
Tüy dökücü kremlerin zararları

http://tikucuz.com/search.html?tag=t%C3%BCy%20d%C3%B6k%C3%BCc%C3%BC
 

Siz de az zamanda çok iş mantığıyla hareket ederek tüylerinizden kısa zamanda zahmetsizce kurtulabilirsiniz. Peki ama nasıl? Tüy dökücü kremlerin cilde zararı var mıdır?

Tahmin edebileceğiniz gibi bir çok cilt bakım ürünü gibi tüy dökücü kremlerde bol miktarda kimyasal ihtiva etmektedir. Bu da demektir ki eğer dikkatli olmazsanız cildinize ciddi zararlar verebilir.

Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler :

Hangi ürünü kullanıyor olursanız olun, ürünü kullanmadan önce kullanma talimatını mutlaka dikkatli bir şekilde okuyun.

Bu tür kremlerin ispatlanmış, kesin olarak bilinen herhangi bir zararları yoktur. Buna rağmen nadiren de olsa bazı kullanıcılarda alerjik tepkimeler görülebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken ürünü tüm bölgenizde kullanmadan önce vücudunuzun küçük bir noktasına sürerek herhangi bir tepkinin olup olmadığını gözlemlemektir. Her şey yolundaysa, herhangi bir kızarıklık, yanma vs. söz konusu değilse gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bilindiği üzere çok fazla markanın bu tür ürünleri mevcuttur. Size tavsiyem en çok tercih edilen, kalitesinden memnun kalınan ürünleri ve cilt tipinize özel ürünleri tercih etmenizdir.
Bu tür ürünler hamile kişilerin kullanımı için tavsiye edilmemektedir.

İşlem Sonrası;

Kremi cildinizden temizlemek için ılık veya soğuk su kullanın.
İşlem sonrasında cildiniz tahriş olmuş olabileceğinden ve de kurumaya karşı cildinizi mutlaka nemlendirin.

Önemli Uyarı ! ;

Tüy dökücü kremlerden her zaman istenilen sonuç alınamayabilir. Düşündüğünüz kadar kıllarınız üzerinde etkili olmayabilir. Bunun farklı sebepleri vardır. Bu belki sizin kıl yapınızla ilgilidir, belki de kullandığınız ürünün içeriğiyle ilgilidir. Bu noktada eğer kullandığınız üründen memnun kalmadıysanız başka yöntemleri kullanmak için lütfen acele etmeyin! Ağda gibi yöntemleri o bölgeye uygulamadan önce en azından mutlaka bir gün bekleyin. Eğer beklemeden cildinize ağda uygularsanız cildinizde yanık derecesinde istenmeyen, görüntüsü hoş olmayan ve hatta kanamalı olabilecek ve canınızı acıtan yaralar meydana gelebilir.

Tüy dökücü kremlerin cilde zararı var mıdır? sorusunun cevabını umarım iyi bir şekilde açıklayabilmişimdir. Umarım sizlere bir yararım dokunmuştur. Bu arada her ne ürün kullanıyor olursanız olun, ürün hakkında önceden araştırma yapmanızda fayda var. Her zaman önceliğiniz sağlığınız olsun.