İpli Tüy Alma Aleti Yorumları

Kadınların güzelliklerini gölgeleyen ve süreklilik anlamda en fazla can sıkan bıyık üstündeki tüyler her bayanın en müzdarip olduğu sıkıcı şeylerden bir tanesi oluyor. Zaman zaman bizi zor durumda bırakan bu tüyler, çabuk ve sık çıkması nedeniyle de bizi çoğu zaman zora sokar. Ortam içinde rahatsızlık veren bir görüntüde olmamıza neden olan bu tüyler, birçok bayan tarafından her daim ve zamanında alınamıyor. Özellikle evde iple kendi tüylerini almayı beceremeyen bayanlar için bu durum daha da zor bir hal alıyor.

 ipli tüy alma aleti satın alipli bıyık alma makinesi

İşte sizlere bu kez bu can sıkıcı tüylerin alınması için pratik bir makine paylaşmak istiyorum. Benimde uzun bir süre önce aldığım Browns İpli Epilasyon Aleti bu sıkıntılarımdan tamamen kurtulmama yardımcı oldu. O günden sonra asla kıl ve tüylerin sıkıntısını yaşamadım. Zira kılları köklerinden alıyor, ve tekrar çıktıklarında elimin altında olduğundan ötürü hemen alma şansım oldu. Bu nedenle bu ipli epilasyon aletini sizlerle paylaşmak, benim gibi sürekli sorun yaşan bayanlar için bu makineyi sizlere tanıtmak istedim.

ipli bıyık alma

Browns ipli epilasyon aletinin diğer güzel bir özelliği ise ışık desteğinin olması. Baş tarafındaki ışık sayesinde en ince tüyleri görebilme ve alabilme şansını yakalayacaksınız. Artık bıyıklarınızı yada başka tüylerinizi alırken ışıklı bir ortam aramak zorunda değilsiniz! Browns ipli epilasyon aleti sizin için herşeyi düşünüyor ve ışık desteğiyle evlerinize geliyor. Ayrıca içinde pudrası ve ipiyle beraber gelen Browns ipli bıyık alma makinesi sizleri tahmininizden çok memnun edecek!

 
Bu makineyi aldıktan sonra emin olun hiç pişman olmayacak, her daim “bıyıklarım çıkmış mı, bıyıklarımı nasıl alacağım gibi sıkıntılarınıza çözüm olacaktır. Üstelik kuaföre gitmek için harcadığınız vakitler içinde üstün bir çözüm olacaktır. Bir çok kişinin önemli durumlarda o durumdayken kuaföre gitme vakti olamıyor. Bu epilasyon aleti bu durumlardanda sizleri kurtaracaktır. Üstelik performansı ve durumu ile oldukça da uygun ve cebinizi yakmayacak!

İpli Epilasyon Aleti

Browns  İpli Epilatör tüm cilt tiplerine uygundur. Tüyleri güvenle alır, kesmez veya koparmaz Dudak üzeri, çene, yanak ve benzeri hassas yüz bölgelerinde de kullanılabilir. En kısa ve en kalın tüylerin kolayca alımını sağlar. Cildi yumuşak 
tutar ve tüy bırakmaz.




En kısa ve en kalın tüyleri bile kolayca alır.
Cildi yumuşak tutar ve tüy bırakmaz.
Tüm cilt tiplerine uygundur.
Tüyleri güvenle alır, kesmez veya koparmaz.
Dudak üzeri, çene, yanak ve benzeri hassas yüz bölgelerinde de kullanılabilir.