Kekik Suyu

Ramazan ayı süresince beden sağlığımızı destekleyici bitkilerimizi tanımaya devam ediyoruz. Haftaya Kekik Suyu ile başlıyoruz.
Kekik, bitki uzmanları tarafından sindirimi düzenlemek için önerilen bitkiler arasında ilk sıralarda gelmektedir.
Hemoroid hastalarına ağrıları şiddetlendiren kabızlığı önlemek için önerilir.
Yüksek lif içeriğiyle gaz ve şişkinlik gibi sindirime bağlı sorunları tedavisinde kullanılır.
İftar sonrası kekik suyunun çok önemli iki faydası var; Bunlardan birincisi kandaki yağı düşürmeye yardımcı olması, ikincisi ise şekeri dengelemeyi desteklemesi. Yani hem kolesterole hem de diyabete doğal bir önlem. Kekik içerdiği yüksek miktardaki krom ile kaliteli insilün yapımında rol oynar ve bu şekilde şeker ve yağ metabolizmasını hızlandırır. Kandaki yağ oranını azaltarak hem kolesterolü hem de trigiliseridi düşürür. Vücuttaki yağ dokusunu azaltarak aynı zamanda vücudumuzda insilüne karşı oluşan direnci de azaltır. Böylece şeker hastalığını önleme de ve tedavide direk etkide bulunur. Yağ oranını düşürmesi ile karaciğer çevresinde oluşacak yağlanmaları da azaltmaya yatdımcıdır.
Ancak unutmamalıyız ki her bitki gibi Kekik Suyu'da destekleyicidir.Ramazan ayında da diğer zamanlarda olduğu gibi sağlıklı, yeterli, dengeli ve çeşitli besin tüketimi sağlamayı unutmayınız. Hayırlı Ramazanlar.
http://www.tikucuz.com/karakekik-suyu.html

HEMEN SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ


#bitkisel #doğal #şifa #bitkiselürünler #doğalürünler #sağlık #kampanya #indirim #fırsat #alışveriş #indirimvar #tikucuzcom #tikucuz #tikucuz.com #kapıdaödeme