süzme çiçek balı faydaları

Günümüzde balın antioksidan etkisi, anti bakteriyel olması ve iltihabı önlemesi pek çok hastalığın tedavisine yardımcı olarak önerilen gıdalar arasında yer almasını sağlıyor. 
http://www.tikucuz.com/suzme-cicek-bali.html

http://www.tikucuz.com/suzme-cicek-bali.html
 
Balda pek çok bileşen bulunur ancak doğal şekerler (glikoz, fruktoz, levüloz ve sayısı 20’yi geçen diğer kompleks şekerler) diğer bileşenlerden çok daha yoğundur ve balın büyük bir kısmını (ağırlığının yaklaşık %80’ini) oluştururlar.
Bu özelliği ile bal tarih boyunca tatlandırıcı olarak kullanılmıştır ve günümüzde de bu kullanım şekli devam etmektedir. Az miktarda tüketildiğinde vücudun ihtiyaç duyduğu miktarda şekeri almak için iyi bir kaynaktır



#alışveriş #indirim #fırsat #kampanya #bal #honey #gıda #faydalıgıdalar